Termenii si Conditii


Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.


Administrator site www.clarise.ro


Site-ul www.clarise.ro este administrat de catre SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL cu sediul in Bucuresti, Str Baltagului nr 6, Bl V76A, Sc 2, Ap 23, Sector 5, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J40/8457/2015, cod unic de inregistrare 34760078. Ne puteti contacta prin telefon  0757.400.600, e-mail office [at] clarise.ro, sau folosind formularul de contact din acest site.


Acceptare Termeni si Conditii

Folosirea acestui site (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de acceptare si respectare a termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Romedia TV Production SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.


Definirea notiunilor utilizate


Vanzator/ Clarise/ www.clarise.ro/ magazine virtual/ site/ noi/ firma/ societatea fac referire in cele le urmeaza la firma SC Romedia TV Production SRL si serviciile sale oferite prin magazinul virtual www.clarise.ro.


Utilizator/Client/Cumparator face referire la toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza magazinul virtual www.clarise.ro, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Clarise (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Clarise si acesta, si care poate necesita crearea si utilizarea unui Cont.


Cont: este sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului sa plaseze si sa finalizeze o Comanda si care prezinta informatii despre istoricul actiunilor sale in Site (comenzi, facturi fiscale, retururi, puncte de fidelitate, etc.).

Comanda: un document electronic ce intervine prin intermediul site-ului, email-ului sau telefonic, intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe site.


Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu listat pe site care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului la distanta incheiat intre parti.


Contract la distanta este incheiat sub incidenta legii OUG 34 din 4.06.2014 si a Directivei 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor, intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Acceptarea acestor Termeni si conditii reprezinta aceptul dvs. si finalizarea tranzactiei.


Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Clarise catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati, prin transfer bancar sau ramburs, indiferent de modalitatea de livrare.


 

Proprietatea - Drepturi de Autor


Intregul continut al site-ului www.clarise.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.clarise.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate numele, marcile, logo-urile si designul sunt proprietatea SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL sau a partenerilor sai. Pentru reclamatii/sesizari referitoare la drepturile de autor va rugam sa trimiteti mail la office@clarise.ro.


Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.


Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, sunt proprietatea exclusiva a SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL. 


Nici un Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. 


Inregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor


Site-ul www.clarise.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Clarise sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).


Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator creat pe Site, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.


Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in magazinul virtual www.clarise.ro. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din magazinul virtual sau magazinul virtual.


Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, www.clarise.ro nu se face responsabil.


Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul virtual www.clarise.ro, implica din partea utilizatorilor:

– furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al magazinului virtual

– actualizarea acestor date de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.


Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in magazinul virtual www.clarise.ro


In momentul inregistrarii in magazinul virtual, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in magazinul virtual. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

www.clarise.ro nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazinul virtual, fara acordul utilizatorului (nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege. www.clarise.ro isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazandu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in magazin virtual (ex. date statistice).

www.clarise.ro isi rezerva dreptul de a bloca utilizarea serviciilor magazinului virtual, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act.

www.clarise.ro nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului de acces in magazin virtual.


Transmiterea de catre Client de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne ofera acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. 


Clarise poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Clarise. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Clarise numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.


Informatii produse si preturi


Preturile afisate in cadrul site-ului www.clarise.ro sunt in RON si sunt scutite de TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare.


Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.clarise.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. In acest sens va informam ca, in cadrul procedurii de inregistrare a comenzilor dumneavoastra, veti fi redirectionati catre site-urile colaboratorilor nostri in vederea colectarii datelor necesare platii.


Platile dumneavoastra vor fi procesate de catre colaboratorii nostri. In acest sens va informam ca refuzul comunicarii datelor cerute de catre acestia pentru efectuarea platilor va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastra.


Descrierea procesului de plata:

- Clientul initiaza comanda pe site-ul www.clarise.ro pentru unul sau mai multe produse;

- In cadrul procesului de inregistrare a comenzii, Clientul este transferat catre site-ul colaboratorilor nostri pentru introducerea datelor de tranzactionare (date de facturare si/sau date de livrare, informatii credit/debit card);

- Dupa trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentand contravaloarea produselor este blocata in contul acestuia pentru debitare ulterioara. Comanda este trecuta prin filtrele antifrauda, iar in caz de validare suntem notificati in acest sens;

- Notificarea despre comanda si disponibilitatea de plata a Clientului este facuta in timp real (existenta banilor in contul Clientului si blocarea lor in vederea efectuarii tranzactiei);

- Dupa livrarea produsului, banii sunt debitati din contul Clientului si transferati in contul colaboratorilor nostri si virati ulterior in contul nostru.


Plasarea si confirmarea comenzii


Plasarea comenzii se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:

1. selectati produsele dorite si le adaugati in Cosul de cumparaturi, cu un click pe butonul „Adauga in Cos”,

2. daca doriti sa adaugati mai multe produse in cos, faceti click pe butonul „Continua cumparaturile”, daca doriti sa finalizati comanda faceti click pe butonul „Finalizeaza comanda”,

3. dupa selectarea produselor dorite, in cazul in care nu aveti un cont pe site si nu doriti sa va creati un cont pe site, selectati “Comanda fara cont” si introduceti detaliile personale (nume, prenume, numar de telefon si adresa de email), datele de livrare, datele de facturare.

4. alegeti metoda de plata (online cu cardul sau la livrare)

5. bifati campul „am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile de pe site”,

6. aveti posibilitatea de a va da acordul pentru primirea de newslettere,

7. plasati comada prin click pe butonul „Trimite comanda”

 

Modalitati de plata


In vederea efectuarii platii aferente produselor comandate, veti fi redirectionat automat catre site-urile colaboratorilor nostri, in cadrul procesului de inregistrare a datelor si comenzilor dumneavoastra. SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL nu isi asuma raspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, inregistrarea, utilizarea acestor site-uri. In acest sens va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor respective.


Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, nu contin TVA intrucat Societatea este neplatitoare de TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.


Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- online, cu cardul, prin sistemul MobilPay

- prin transfer bancar

- ramburs, prin curier rapid


Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa inainte de plasarea comenzii, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de plasare a comenzii.

Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru produsele livrate. In acest sens, Clientul are obligatia de a furniza Vanzatorului toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Factura va fi comunicata Clientului tiparita cu ocazia livrarii produselor comandate. 


Garantie

Toate produsele comercializate prin www.clarise.ro beneficiaza de garantie.


Clarise ofera clientilor sai o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Termenul de garantie de 30 de zile decurge de la data emiterii facturii sau a bonului de casa. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau va fi inlocuit cu un articol identic.


Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor de ingrijire si utilizare, accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.


Aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata de persoane autorizate de ANPC cu marca proprie DJK.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.


Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.


Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.


Fiecare produs este insotit de un certificat de garantie. In conditii obisnuite de utilizare si respectand instructiunile de intretinere, va veti bucura mult timp de bijuteria achizitionata.


Garantia de conformitate este de 2 ani. In primele 6 luni de la cumparare consumatorul nu trebuie sa dovedeasca neconformitatea, se considera ca aceasta a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 24 luni, lipsa conformitatii va trebui dovedita de consumator.  


Garantia se acorda conform prevederilor Legii449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007.


Declaratie de conformitate


SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL, cu sediul in Bucuresti, Str Baltagului nr 6, Bl V76A, Sc 2, Ap 23,Sector 5, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/8457/2015, CUI 34760078, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr 9768, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.


Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, sau marca de garantie proprie DJK.


Pentru alte informatii puteti accesa site-ul ANPC: http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php


Politica de Livrare


Produsele se livreaza de catre vanzator prin curier rapid, direct la adresa specificata de client, numai pe teritoriul Romaniei. 


Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de 1 zi lucratoare de la confirmarea prin email a comenzii. Comanda ar trebui sa ajunga la dumneavoastra in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Acest termen poate fi modificat de imprejurari independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra.


Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei locale in vigoare.


Politica de Retur


Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate de pe magazinul nostru online. Pentru ca avem incredere in produsele noastre, daca nu sunteti incantati de produsele alese, va oferim un termen de 20 de zile calendaristice pentru a returna produsele comandate pe site, fara penalitati si fara a a invoca un motiv anume.


Clientii www.clarise.ro pot returna produsele cumparate doar daca sunt nepurtate, in ambalajul original, cu etichetele atasate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (curier rapid). www.clarise.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Coletul trebuie sa fie trimis fara ramburs, pentru a putea fi receptionat si produsele verificate. Returnarea banilor se face prin transfer bancar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa in cazul comenzilor achitate prin OP sau prin ramburs la curier, respectiv prin returnarea banilor pe card in cazul comenzilor achitate online cu card bancar.


Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie sa ne trimiteti un email la adresa office@clarise.ro, specificand numarul comenzii si codul produsului pe care doriti sa il returnati.

Puteti completat si trimite un formular de retur produs/produse care sa contina numarul comenzii si produsul pe care vreti sa il returnati, conform modelului atasat mai jos.

Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu. Informarea de returnare a produselor trebuie trimisa in maxim 20 de zile calendaristice de la data la care dumneavoastra sau o parte terta indicate de dumneavoastra, alta decat transportatorul, a intrat in posesia fizica a produselor. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 20 de zile.

Adresa de livrare:

SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL

Str Baltagului nr 6, Bl V76A, Sc 2, Ap 23, Sector 5, Bucuresti, cod postal 050803, telefon 0757.400.600


Procedura de Rezolvare a Reclamatiilor

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata si alte asemenea, ne va fi comunicata prin email la adresa office@clarise.ro.

Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste actiuni.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor

SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.clarise.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.


Utilizatorul site-ului www.clarise.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.


Raspunderea Contractuala


Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.


Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul accepta in mod expres si neechivoc Termenii si Conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizeaza site-ul. 


Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.


Nu ne asumam responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice alta terta persoana le-ar putea suferi ca rezultat al indeplinirii de catre noi a oricareia dintre obligatiile noastre conform Comenzii si nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si cu atat mai putin pentru pierderea acestora.


Nu putem fi tinuti responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.


Informatii generale / Disclaimer


Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra. Clientii www.clarise.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate produce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei.


Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.


SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.clarise.ro este completa sau total lipsita de erori. De asemenea SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.


Politica de utilizare Cookie


www.clarise.ro personalizeaza continutul paginilor web in functie tipul de browser folosit precum si alte informatii, prin intermediul unor “cookies”. Cookie-urile nu sunt coduri executabile, prin urmare acestea nu vor executa nici o operatie si nu contin programe software, virusi sau spyware (nu pot accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Acestea fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorilor si prezentarea continutului adaptat in functie de preferintele utilizatorilor. Un cookie nu colecteaza informatiile personale ale vizitatorilor, ci este mai mult un mecanism de declansare a recuperarii datelor. Ca exemplu, aceste cookie-uri ne ajuta sa oferim vizitatorilor o navigare mai buna si mai usoara pe site prin metode precum retinerea cosului de cumparaturi activ pana la urmatoarea vizita, fara ca userul sa fie nevoit sa adauge de fiecare data produsele pe care doreste sa le comande sau sa le salveze in cosul de cumparaturi. Prin intermediul cookie-urilor putem imbunatati experienta vizitatorilor nostri si prezentarea continutului intr-un mod cat mai relevant pentru acestia.


Pentru vizitatorii care nu doresc sa accepte colectarea informatiilor prin intermediul cookie-urilor, mentionam ca marea majoritate a browserelor ofera posibilitatea de a inchide functia de cookies, existand si alte alternative de folosire a site-ului fara colectare de date, oferite de terte parti.


www.clarise.ro colecteaza informatii despre activitatea utilizatorilor pe website, insa nu identifica utilizatorii ca indivizi sau date personale ale acestora. Noi colectam informatii cu privire la continutul pe care utilizatorii site-ului il acceseaza, data si ora la care fac acest lucru, produsele cumparate si informatii cu privire la varsta, sex, interese sau locatii asociate IP-ului utilizatorilor. Informatiile pe care le colectam sunt folosite pentru a oferi o publicitate online relevanta pentru utilizatorii nostri, promovata pe Google sau alte website-uri pe care clientii nostri le viziteaza. Putem de asemenea colecta si alte informatii precum unde vad utilizatorii nostri reclamele pe care le promovam si pe care le acceseaza.

 

Informare si Comunicari


Abonarea si dezabonarea la newsletterul CLARISE este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail primit. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.


Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail office@clarise.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.


In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

 

Publicitatea


Cu ocazia crearii unui cont pe site si/sau cu ocazia plasarii unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. 


Newsletterul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS,mesaj Whatsapp) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promotiilor, etc. Vanzatorului intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.


Clientul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la adresa de e-mail office@clarise.ro sau prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.

 

Forta Majora


Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.


Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui. 

 

Legea Aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre Comerciant si Client in legatura cu raporturile decurgand din prezentul Contract urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Bucuresti.

 

Dispozitii Finale

Acest site este detinut de catre SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferiti automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site. 

 

 

SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site, iar Clientul are obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul. Clientul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara cu necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.

SC ROMEDIA TV PRODUCTION SRL organizeaza periodic diferite Promotii care sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului.